Wim Roelink

LR WIM 005Wim is sinds 1987 advocaat. Hij studeerde, naast een volledige baan in het onderwijs, rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en voltooide die studie in nagenoeg dezelfde tijd als de fulltime studerenden. Hoewel zijn praktijk een algemene is, is hij gespecialiseerd in het ondernemings-, arbeids-, straf-, bouw- en bestuursrecht en voorts in het aanbestedingsrecht. Dat neemt niet weg dat hij ook met regelmaat op het terrein van het familierecht optreedt. Hij adviseert ondernemers zowel als particulieren op vele rechtsgebieden. Hoewel zijn beroepshouding erop gericht is om procedures zoveel mogelijk te voorkomen, neemt dat niet weg dat hij over zeer ruime ervaring in de procespraktijk beschikt en procedures gaat hij dan ook niet uit de weg indien deze onvermijdelijk zijn.

Naast het beroep van advocaat bekleedt Wim een aantal bestuursfuncties en is hij actief als reserveofficier bij de Koninklijke Landmacht; onder meer als lid van de Mobiele Rechtbank. Tevens is Wim sinds 2008 rechter-plaatsvervanger. Daarnaast heeft hij meerdere hobby's, waaronder de piano.

Wim staat altijd voor zijn cliënten klaar en zij kunnen hem dan ook nagenoeg altijd bereiken; ook buiten de gebruikelijke kantooruren, tijdens de weekends en zo nodig tijdens de vakanties.

Praktijkgebieden